Website Prisma-RT is vernieuwd

Website Prisma-RT:

Sinds de begindagen van Prisma-RT is er een website. Deze is afhankelijk van de gebeurtenissen door de jaren heen wel steeds bijgewerkt qua inhoud, maar onder de motorkap is eigenlijk zeer weinig onderhoud geweest. Nu we geen vereniging meer zijn, maar een herstart hebben gemaakt als Samenwerkingsplatform, was dat ook een goede gelegenheid om de website eens grondig onder handen te nemen. Hij is na wat updates (ietsje) sneller geworden, er zijn wat bugs opgelost en wat privacy-issues aangepakt. Tevens is de stijl nu iets moderner en passen de tabs beter bij de doelstellingen en issues van vandaag.

Het werk is nog niet helemaal klaar. Zo hebben we bijvoorbeeld vooralsnog de engelse vertaling niet geïmplementeerd. Ook moet de nieuwsbrief die wij periodiek rondstuurden nog een upgrade krijgen. In de huidige toestand gaan er daar namelijk nog een paar dingen mis, zoals dat de ogenschijnlijke afzender niet meer klopt en een update van de leden/abonnees kan ook geen kwaad.

Mochten jullie verder nog tips hebben wat je graag op de website zou zien, of zijn er dingen die niet werken dan horen we dat graag.

Je kunt het mailen naar info@prisma-rt.nl


Mark de Langen

Comments are closed.